Bloody pizza

Bloody pizza

De Mediterraanse Bloody Mary!

De Bloody Pizza is een heerlijk aperitief geïnspireerd op de klassieke Bloody Mary, maar met een echt Italiaanse en, om nog specifieker te zijn, Mediterraanse twist. Het ingrediënt dat dit speciaal maakt, is de traditionele limoncello uit Sorrento van Villa Massa, die je serveert met een vrolijk versierde spies die de smaken en kleuren combineert die je aan Italië doen denken.

De Bloody Pizza is een fantastisch aperitief dat je smaakpapillen klaar maakt voor een smakelijk diner. Bijvoorbeeld om een heerlijke Napolitaanse pizza te eten of een van de andere gerechten van de Mediterraanse keuken. Het is een long drink, die je kunt drinken bij de maaltijd, die de zintuigen prikkelt dankzij de volle smaak, intense kleur en Napolitaanse aroma's. Met de toevoeging van traditionele Sorrento Limoncello en een vrolijke driekleurige spies aan de zijkant heb je met de Bloody Pizza een cocktail die een Italiaanse draai geeft aan de klassieke Bloody Mary.

HOE BEREID JE HET

Een Bloody Pizza bereiden is net zo eenvoudig als het maken van een Bloody Mary: meng 30 ml tomatensap, 20 ml Villa Massa Limoncello, 10 ml wodka, het sap van 1/3 van een citroen, een scheutje tabasco, Worcestershire-saus samen met een snufje gemalen peper. Serveer in een Martini-cocktailglas,vergezeld van een driekleurige spies met daarop mozzarella bolletjes, cherrytomaatjes en basilicumbladeren.

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.