Caffè corretto

Caffè corretto

De typische smaak van het Italiaanse leven rond de eettafel

Caffè Corretto is een likeur met de meest geurige, levendige en kleurrijke uitingen van de Italiaanse manier van leven: koffie "gecorrigeerd" met Villa Massa Limoncello of Villa Massa Limoncello Room combineert in één drankje de twee meest kenmerkende Campaniaanse smaken, die geliefd zijn en worden geëxporteerd over de hele wereld.

Koffie is de Italiaanse drank bij uitstek, een van de specialiteiten waar Napels in de wereld bekend om staat. Na verloop van tijd is de klassieke espressokoffie de Italiaan gaan vertegenwoordigen en, in het bijzonder, de Zuid-Italiaanse identiteit, op dezelfde wijze zoals authentieke Sorrento Limoncello het meest karakteristieke van alle uitmuntende Italiaanse likeuren uit Campania vertegenwoordigd. Samen creëren deze twee Mediterraanse specialiteiten een digestief dat prachtig Napolitaans is en flair geeft aan de eentonige smaak van koffie.

HOE BEREID JE HET

Om een “caffè corretto” met Villa Massa Limoncello te maken, hoef je enkel een goede espresso te zetten en aan het kopje een paar druppels limoncello toe te voegen

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.