De Italiaanse wijze

De Italiaanse wijze

PurePure limoncello, elegante Italiaanse inspiratie

Om op de echte Italiaanse wijze te genieten van limoncello drink je deze na de lunch of het diner in kleine gekoelde borrelglaasjes. Het verfrissende effect van de intense citroenaroma en het effect op je spijsverteringsvermogen van de alcohol gemengd met de citroenschillen zal je verrassen.

Voor Italianen, met name in Zuid-Italië, is limoncello drinken na een maaltijd een onmisbaar ritueel bij sociale gelegenheden, wanneer goed eten een kans biedt om te socialiseren met familie en vrienden. Naast de herstellende kracht op de spijsvertering is de traditionele consumptie van limoncello ook gekoppeld aan de Italiaanse familietraditie om samen te eten. Goed eten wordt hier altijd geassocieerd met de affectie van grootmoeders en de liefdevolle zorg van moeders; geluk vind je in de eenvoudige en authentieke dingen van het leven. Daarom wordt dit plezierige Italiaanse gebruik na de maaltijd ook in het buitenland gedaan. Het vormt een elegante inspiratiebron voor mensen, die houden van lekker eten en authentieke Italiaanse producten.

HOE BEREID JE HET

Bewaar zowel de fles Villa Massa Sorrento Limoncello als de kleine glazen in de vriezer en zet ze alleen op tafel wanneer het tijd is om het te serveren. De ideale temperatuur om  limoncello te drinken is -7° C. Giet de limoncello in de glaasjes en geniet van het verfrissende effect terwijl het soepel over je tong heen glijdt.

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.