De missie

De missie

Limoncello, een combinatie van traditie en moderniteit

Na een eeuw van ambachtelijke productie van limoncello hadden Sergio en Stefano Massa een idee, dat evolueerde tot het bedrijf Villa Massa. Zo delen zij het typische fruit en cultuur van het Sorrento schiereiland en de traditie van uitstekend eten en drinken al sinds 1991 met de hele wereld.

Traditie en uitmuntendheid zijn altijd constante referentiepunten geweest voor Villa Massa. Sinds 1991 hebben we de ontwikkeling van moderne en innovatieve productiesystemen gecombineerd met onze liefde voor de goede dingen van het verleden om bij te kunnen blijven met de behoeften van de moderne consumenten.

We hebben altijd de buitengewone Italiaanse traditie van het drinken van limoncello over de hele wereld verspreid, een traditie die is overgeleverd door generaties van Zuid-Italiaanse gezinnen en waarin de Sorrento citroenlikeur altijd al een hoofdrol speelde bij maaltijden of na afloop van een gezellig diner. Vandaag de dag hebben we, dankzij de tweede generatie van de Massa-familie, limoncello de kern laten vormen van een nieuwe smaakinnovatie door verfrissende longdrinks te creëren met deze likeur, waardoor deze dranken de onmiskenbare Mediterraanse smaak van de citroenen uit Sorrento bevatten.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.