De tour

De tour

Kom en ontdek hoe Villa Massa limoncello wordt gemaakt

Het schiereiland Sorrento is de ideale bestemming voor iedereen, die van lekker eten houdt. Het vormt een knooppunt voor de productie van enkele van de beste lokale specialiteiten van Campania en het eten en wijnroutes helpen u om oude smaken en historische likeuren te ontdekken. Door de citroenboomgaard van Villa Massa te ontdekken, kun je met je eigen ogen zien hoe de traditionele Sorrento Limoncello wordt gemaakt, van het oogsten van de citroenen tot het bottelen van de likeur.

EEN DAG OP BEZOEK BIJ VILLA MASSA

De rondleiding opent letterlijk de deuren naar zowel de citroenboomgaard als naar de fabriek voor nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers: je maakt een wandeling langs de panoramische terrassen van de historische citroentuin, terwijl je geniet van de door en door Mediterraanse sfeer van kleuren en geuren; je ontmoet de boer, die elke dag met de hand citroenen oogst met geduld en toewijding; en je zult ontdekken hoe de bekroonde citroenen van Sorrento worden getransformeerd tot de meest heerlijke en traditionele likeur van het Sorrento schiereiland.

Je wordt vergezeld door een gids die in zijn uitleg wordt ondersteund door audioclips, waarin professionele acteurs de teelttechnieken uitleggen hoe Sorrento PGI citroenen groeien met behulp van citaten van schrijvers en historische rapporten, samen met muzikale stukjes en fragmenten uit interviews.

Het bezoek eindigt op het panoramische terras met uitzicht op de Golf van Napels waar Villa Massa je uitnodigt voor een limoncello-proeverij

BOEK JE TOUR NU

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.