Een oud familierecept

Een oud familierecept

Limoncello, een liefde voor de goede dingen van vervlogen tijden

Sorrento Limoncello wordt uitsluitend door het bedrijf Villa Massa geproduceerd waarbij enkel Sorrento Oval PGI-citroenen worden gebruikt die zijn gekweekt in een eigen citroenboomgaard en een oud familierecept wordt gevolgd.


DE SIMPLICITEIT VAN ONZE TRADITIE

Villa Massa limoncello wordt geproduceerd in overeenstemming met het eeuwenoude geheim van het familierecept in combinatie met moderne en efficiënte productietechnieken, die ons in staat stellen om constant de hoge kwaliteit te behouden van deze bekroonde likeur. 

De citroenen worden met de hand geoogst, waarna ze naar de fabriek worden gebracht om te worden gewassen, gedroogd waarna ze onmiddellijk worden doorgestuurd voor de mechanische peeling. Dit proces zorgt voor superdunne schillen die rijk zijn aan essentiële oliën. 

De schillen van Sorrento Oval citroenen worden vervolgens minstens 3 dagen toegevoegd aan pure melasse-alcohol in roestvrijstalen vaten; hier vindt de aromatische overdracht plaatsvindt, dat wil zeggen wanneer alle essentiële oliën van de citroen worden overgebracht naar de alcohol. Voordat het wordt verpakt, wordt de vloeistof verschillende keren gefilterd en opgeslagen in een ruimte met een temperatuurregeling, voordat het wordt gemengd met een gefilterd siroop van water en suiker.

HOE WE DE KWALITEIT WAARBORGEN

Zelfs de manier waarop Villa Massa wordt gebotteld, is ontworpen om alle sensorische eigenschappen van de likeur te bewaren en te zorgen dat deze bewaard blijft en bestand is tegen zeer lage temperaturen.

Villa Massa limoncello is een levend product dat koel moet worden gehouden en uit de buurt moet worden gehouden van direct lichtbronnen. Het is om deze reden dat de glazen fles wordt verzegeld door er stikstof in te blazen, zodat het product goed bewaard kan worden. Bovendien zorgt dit ervoor dat de limoncello en zijn aroma wordt bewaard.  Villa Massa adviseert om het product in de vriezer te bewaren alvorens het te schenken.

PROEVEN

Villa genieten is gekoeld op een temperatuur van -7° in een gekoeld glaasje, maar je kunt ook het gevoel van de superieure kwaliteit van Villa Massa ervaren door het op kamertemperatuur te proeven of door het te gebruiken voor cocktails met mediterrane stijl. Ontdek alle manieren om Villa Massa te drinken.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.