Gemaakt in Piano Di Sorrento

Gemaakt in Piano Di Sorrento

Een geweldige locatie voor een geweldig product

Hoewel de citroenen afkomstig zijn uit de citroenboomgaard van de familie, vindt de productie en het bottelen van Villa Massa limoncello plaats in de moderne fabriek in Piano di Sorrento: hier stellen de meest efficiënte en hoogstaande technische voorzieningen ons in staat om grote hoeveelheden limoncello te produceren, terwijl we toch de unieke smaak van de traditie weten te behouden.

De productiefasen zijn als volgt: het pellen van de citroenen, het toevoegen van de schillen aan de alcohol, filtratie, mengen met een siroop van water en suiker, en tenslotte het eindproduct opslaan in magazijnen, volgens een procedure die ervoor zorgt dat het product perfect bewaard blijft.

DE ERKENDE KWALITEIT VAN VILLA MASSA

Villa Massa vormt een casestudy binnen Europa met betrekking tot het aanwenden van de best mogelijke technieken en processen: wij hebben een effectief Model voor Business Excellence ontwikkeld en geïmplementeerd, zowel binnen als buiten buiten Europa.

DE GECERTIFICEERDE KWALITEIT VAN VILLA MASSA

Alle fasen van het productieproces van Villa Massa zijn zorgvuldig geëvalueerd door “BureauVeritas Italia S.p.A.”, die het volledige bedrijfskwaliteitssysteem overeenkomstig heeft beoordeeld met de eisen van de standaard ISO 9001.

Boek een rondleiding

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.