Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Een volle, internationale cocktail

De Citroen Cheesecake is een zeer rijke en heerlijke cocktail met een hoog alcoholpercentage: het combineren van twee fijne likeuren die over de hele wereld prijzen hebben gewonnen gecombineerd met de zoete tonen van de suiker en de delicatesse van de room spreekt ook mensen aan, die houden van subtielere smaken. Gemaakt door het vakkundig mengen van twee fijne likeuren - de Italiaanse Villa Massa PGI citroenlikeur met de Spaanse Licor 43 met vanille nasmaak – waarna er citroenen, room en suiker worden toegevoegd, maakt van de Citroen Cheesecake een volle alcoholische drank met een dikke consistentie en intense smaak, welke een perfecte balans heeft gevonden tussen zuurgraad en zoetheid.

HOE BEREID JE HET

De Citroen Cheesecake cocktail wordt geserveerd in een klassiek champagneglas. Je giet het volgende in de shaker: 40 ml Villa Massa limoncello, 20 ml Licor 43, 30 ml citroensap, 20 ml suikerstroop en 30 ml room. Schud goed door elkaar en filter het mengsel, giet het dan in een glas en garneer met een citroenschil.

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.