Limoncello

Limoncello

Mediterraans vakmanschap

Een symbool van de gastronomie van Sorrento vormt dit product een Mediterraans staaltje vakmanschap, dat over de hele wereld bekend is. Dit is limoncello, de zoete likeur die eind negentiende eeuw werd gecreëerd als een alcoholische drank, gemaakt door met expertise de schil van citroenen te mengen met suiker, water en alcohol. Villa Massa produceert al limoncello sinds 1890, en volgt daarbij een familierecept dat generaties lang is doorgegeven. Vandaag de dag vormt dit familierecept de basis voor een succesvol bedrijf dat de kenmerkende authentieke smaak van limoncello uit Sorrento levert aan de hele wereld. Leer hier meer over de traditie van limoncello.

UITMUNTEND ITALIAANS

prodotto_4.jpg#asset:32

Limoncello is een natuurlijk met de hand vervaardigd product: deze likeur is gemaakt door de schillen van de Sorrento Oval PGI citroenen toe te voegen aan alcohol, waarna er water en suiker aan wordt toegevoegd. Deze krachtige en unieke ingrediënten, die een heerlijke, rijke geur toevoegt aan de alcohol, worden op natuurlijke en traditionele wijze bereid, waardoor de traditionele limoncello een symbool is geworden voor Napolitaans eten en drinken. Vandaag de dag wordt de Villa Massa limoncello, aangeboden in een elegante verpakking die de waarden van vakmanschap en traditie benadrukt, over de hele wereld gezien als een product dat het toppunt vormt van Italiaanse stijl. Lees meer over het familierecept.

EEN ELEGANT DRANKJE

Je kan van limoncello genieten op allerlei gelegenheden met familie en vrienden, meestal als verfrissend drankje na de maaltijd in een gekoeld glaasje – het vormt een stijlvolle bron van inspiratie voor iedereen die van lekker eten houdt. Maar die authentieke Mediterraanse smaak, de kwaliteit van de basisingrediënten en de verfijnde stijl betekenen dat Villa Massa nieuwe manieren biedt om limoncello te waarderen. Bijvoorbeeld door er een elegante cocktail mee te bereiden, die de Mediterraanse smaak op een andere wijze naar voren laat komen. Ontdek alle manieren waarop je Villa Massa kan drinken.

Ontdek alle manieren waarop je Villa Massa kan drinken.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.