Prijzen

Prijzen

Villa Massa Limoncello heeft zowel nationale als internationale prijzen gewonnen

De familie Massa produceert sinds 1890 ambachtelijke Sorrento limoncello en is nu al meer dan 25 jaar betrokken bij het verkopen ervan. Dankzij de buitengewone kwaliteit van onze Sorrento citroenlikeur, die net zo natuurlijk en goed is als vroeger, is Villa Massa nu het toonaangevende merk geworden binnen dit segment en vormt het een van de grootste likeurproducenten in Europa; en het is het eerste bedrijf dat echte Sorrento limoncello naar de rest van de wereld exporteerde. Sinds 1991 is deze uitstekende kwaliteit al meerdere malen erkend op internationaal niveau. 

ULTIMATE BEVERGE CHALLENGE

Villa Massa kreeg 92 van de 100 punten toegewezen door een panel van internationale experts, culinaire recensenten en experts binnen de sector in 2017. Het panel keek daarbij naar de sterke marktprestaties, de authenticiteit en de frisse, gebalanceerde en consistente smaak (“limoncello zoals mama die vroeger maakte”), en dat deze uitsluitend wordt geproduceerd van geselecteerde PGI Sorrento citroenen.

KASSA 

Villa Massa kreeg in 2016 de hoogste waardering van het testpanel bij het programma KASSA, namelijk een 8,5. Waar Villa Massa de concurrentie ver achter zich liet, met nummer 2 en 3 die een 6.8 als beoordeling  kregen. Een jury van vier Italië-en-limoncello experts werden uitgenodigd om 8 verschillende limoncello’s te proeven en te beoordelen. Villa Massa mag zichzelf volgens de testers ‘Met recht de kampioen der Limoncello’s noemen. Een licht zuivere citroen tintelende smaak, die toegankelijk is en niet te zoet’.

ENTREPRENEURIAL EXCELLENCE AWARD

In 2010 erkende de Industriële Unie van Napels de “sterke betrokkenheid van de onderneming en doorzettingsvermogen in het voortdurende streven naar excellentie en de promotie van Campania's ondernemende imago”, waarvoor Villa Massa de onderscheiding van “Entrepreneurial Excellence” werd toegekend.

CONFINDUSTRIA EXCELLENCE AWARD

In 2010 ontving Villa Massa de tweede “Confindustria Excellence Award - Promotie van de Regio”, een belangrijke prijs die topbedrijven erkent, die zich onderscheiden met in Italië vervaardigde producten, en daarmee zorgen voor innovatie en de promotie van hun regio

ENTERPRISE AWARD VOOR INNOVATIE

In 2009 reikte Confindustria “Andrea Pininfarina Enterprise Award voor Innovatie”, aan Villa Massa uit. Dit is een prijs die de beste bedrijven erkent, die in staat zijn om een concurrentievoordeel te behalen door innovatie, beoordeeld op basis van de EFQM (European Foundation for Quality Management) Business Excellence model. Aangewezen als een van de toonaangevende winnaars van innovatieprijzen die in de loop van het jaar zijn toegekend, ontving Villa Massa ook de nationale prijs voor innovatie genaamd de “Premio dei Premi” (“Prijs der Prijzen”), die werd ingesteld door het bureau van de Italiaanse premier.

EFQM - EXCELLENCE AWARD

Nadat ze in 2005, 2006 en 2007 op de shortlist stonden, won Villa Massa de EFQM Excellence Award, een internationale prijs die wordt gegeven door de European Foundation for Quality Management voor de “uitstekende en duurzame resultaten” volgens het EFQM Excellence Model.

ISW INTERNATIONAL SPIRITS AWARDS

In 2005 ontving Villa Massa de zilveren medaille bij de Internationaler Spirituosen Wettbewerb (ISW International Spirits Awards).

ITALIAANSE KWALITEITSPRIJS

Villa Massa won in 2002 en 2003 de Italiaanse Kwaliteitsprijs van de Confindustria Italian Quality Award Association, die wordt gegeven aan bedrijven die uitmuntend zijn in overeenstemming met het EFQM-model en gerelateerde praktijken.

BEVERAGE TESTING INSTITUTE MEDAILLE

In 2003 reikte het Beverage Testing Institute dat is gebaseerd in Chicago (VS), en dat is gespecialiseerd in het recenseren van bieren, wijnen en likeuren, aan Villa Massa de zilveren medaille uit voor de Limoncello en de Limoncello Room, evenals een bronzen medaille voor haar mandarijnenlikeur.

ITALIAANSE WEB AWARDS

De uitmuntendheid van Villa Massa’s website, villamassa.com, kreeg de prijs voor Premio Web Italia 2006 (Italian Web Award) en werd genoemd als finalist bij de Italian Web Awards. De nieuwe website stond op de shortlist voor de Premio Web Italia 2009 in de Web Marketing categorie.

ERKENNINGEN

In 2001 ontving Villa Massa een erkenning van de Accademia Italiana della Cucina (Italian Academy of Cuisine), de culturele instelling die sinds 1953 de tradities bewaard van de Italiaanse keuken. In 1997 ontving het erkenning en dankbaarheid van de Italiaanse ambassade in de Verenigde Staten van Amerika.

SORRENTO NEL MONDO AWARD

In 2000 ontving Villa Massa de “Sorrento nel Mondo” (Sorrento over de hele wereld) Award, die bedrijven en individuen erkent die met succes bijdragen aan het internationale imago van Sorrento.

VILLA MASSA GESERVEERD AAN SPAANSE STAATSHOOFDEN

In 1998 werd Villa Massa Sorrento Limoncello op het menu gezet dat aan premier Aznar van Spanje werd geserveerd bij het diner gehost in Circolo Savoia in Napels. Het werd ook geserveerd bij de maaltijd van het Spaanse koningshuis toen ze de regionale hoofdstad van Campania bezochten.

AWARDS CEREMONIE VOOR ECONOMISCHE VOORUITGANG EN WERK

In 1997 ontving Villa Massa een diploma en een gouden medaille van de Italiaanse Kamer van Koophandel tijdens de 12e uitreiking van de prijzen voor Economische Vooruitgang en Werk.

VILLA MASSA BIJ DE G7 TOP

In 1994 werd Villa Massa Sorrento Limoncello geselecteerd om te worden geserveerd tijdens de lunch en diners gehost tijdens de G7-top in Napels, een bewijs van de kwaliteit en verrukkelijke smaak van de typische lokale producten met een Mediterraanse traditie.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.