Villa Massa

Villa Massa

Kenmerkende Limoncello sinds 1890

Villa Massa was het eerste bedrijf dat limoncello produceerde in Italië, het op de markt bracht en begon te verkopen in het buitenland. We hebben een lange geschiedenis opgebouwd die rust op familietradities die meer dan een eeuw lang zijn doorgegeven: we begonnen met het produceren van ambachtelijke Sorrento Limoncello in 1890 en 100 jaar later, in 1991, stichtten Sergio en Stefano Massa het merk Villa Massa om de voortreffelijkheid van de Sorrento-likeuren te delen met de wereld.

VILLA MASSA VANDAAG DE DAG

Dankzij onze eigen productie van Sorrento PGI Citroenen, een oud recept, een moderne en efficiënte fabriek en een toonaangevende bedrijfsorganisatie is Villa Massa nu de topproducent en topverkoper van limoncello, met een groot verspreidingsgebied over meer dan 50 landen. Villa Massa is het toonaangevende merk van de branche en vormt een van de grootste producenten van likeuren binnen Europa en het eerste bedrijf dat de echte limoncello van Sorrento over de hele wereld populair heeft gemaakt. Tussen 1991 en vandaag de dag is deze uitstekende kwaliteit talrijke malen erkend op internationaal niveau. Lees meer over onze prijzen.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.