Villa Massa Drinken

Creatieve ideeën en aperitieven

Limoncello zonder iets erbij of een verfrissend aperitiefje op basis van deze citroenlikeur? Ontdek de Villa Massa & Tonic en Villa Massa Spritz cocktails en alle verschillende manieren waarop je van limoncello kan genieten.


Limoncello drinken: creatieve ideeën en aperitieven

Er zijn een aantal tradities die meer dan een eeuw oud zijn, zoals die met betrekking tot authentieke Sorrento Limoncello en de gezellige wijze waarop maaltijden in Zuid-Italië worden afgesloten. Maar er zijn ook nieuwe manieren om van de citroenlikeur te genieten, die evengoed het gevoel “Gemaakt in Italië” belichamen. Villa Massa heeft limoncello de basis gemaakt van een nieuwe creatieve smaak, die trouw blijft aan de tradities van de likeur.

De Italiaanse wijze

De simpliciteit van traditie

Om te genieten van de volledig Italiaanse ervaring van limoncello, moet je deze likeur na de lunch of het diner drinken nadat deze is gekoeld op -7° C in gekoelde borrelglaasjes. Het verfrissende effect van het intense citroenaroma´s en het effect van alcohol en de schillen op de spijsvertering zal je verrassen.

Kom meer te weten

Villa Massa & Tonica

Verfrissend aperitief “on the rocks”

Deze lichte en zomerse drank, gemaakt van limoncello en tonic water, zal je op slag verliefd doen raken op de verfrissende kracht van citroen en de onderscheidende aroma van basilicum. Eén slok is genoeg om vervoerd te worden naar de Middellandse Zeekust, dankzij zijn nasmaak van Sorrento-citroenen en zijn opvallende "Italiaanse" aroma.

Kom meer te weten

Villa Massa Spritz

De elegante “all-Italian” cocktail

Alles dat uitmuntend is aan Noord- en Zuid-Italië in een champagne glas dat een vleugje flair toevoegt aan de Mediterrane smaak van Sorrento citroenen. Je zult verrast worden door de levendige subtiliteit van dit lichte en verfrissende drankje, gemaakt van Sorrento PGI citroenlikeur en Prosecco DOC.

Kom meer te weten

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.