Villa Massa Spritz

Villa Massa Spritz

Een elegant aperitiefje met echte Italiaanse charme

De Villa Massa Spritz is een elegant en zeer eenvoudig te bereiden Italiaans aperitief gemaakt van Villa Massa Sorrento limoncello en prosecco.

Deze cocktail is geliefd bij zowel de experts als de fijnproevers in Italië en in het buitenland, omdat het Noord en Zuid-Italië samenbrengt in één aperitief, met behulp van twee ongelooflijke echte Italiaanse producten: Sorrento citroenlikeur van Villa Massa, exclusief gemaakt met Sorrento PGI citroenen, gemengd met prosecco om een elegant (en alcoholarm) aperitief te creëren, waarbij bubbels worden toegevoegd aan de Mediterraanse smaak van de citroen.

HOE BEREID JE HET

Villa Massa Spritz is een cocktail die kan worden geserveerd in een champagne glas bij de brunch en bestaat uit 1 deel Villa Massa Limoncello en 2 delen prosecco, voorzichtig met elkaar vermengd. Laat je verrassen door de levendigheid en delicatesse van dit lichte, verfrissende en heerlijke drankje, dat een perfecte match vormt met een smakelijk Mediterraans voorgerecht of geweldig past bij een lunch of diner met gasten.

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.