Villa Massa & Tonica

Villa Massa & Tonica

Een verfrissend aperitief in Mediterraanse stijl “on the rocks”

Villa Massa & Tonic is een licht, fris en eenvoudig te bereiden aperitief, dat wordt geserveerd met ijs (“on the rocks”). Het verfrissende effect en de kenmerkende Mediterraanse smaken maken het de perfecte longdrink om van te genieten in de lente en de zomer.

HOE BEREID JE HET

Het is heel gemakkelijk om een Villa Massa & Tonic te bereiden en het vereist zeker geen professionele vaardigheden van een deskundige barman. Plaats 2 of 3 ijsblokjes in een wijnglas en voeg dan 1 deel Villa Massa Sorrento Limoncello toe, 3 delen tonic water en een paar verse basilicumblaadjes. Spoel de blaadjes eerst af en plet deze tussen je handen om hun volle aroma vrij te geven. Meng samen en laat de smaak van de Sorrento citroenen en het kenmerkende aroma van basilicum je vervoeren naar de Middellandse Zeekust.

Ontdek alle manieren van het drinken van Villa Massa

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.