Villa Massa wint gouden medaille

Villa Massa wint gouden medaille van de Global Spirits Masters 2017


Villa Massa is onlangs bekroond met een gouden medaille in de categorie 'fruit likeuren' door 'The Spirit Business' op haar jaarlijkse 'Global Spirits Masters'.

Een ervaren panel van juryleden beoordeelde de beste bottelingen en bekroonde de beste likeurmerken op het wereldtoneel. De oordelen waren gebaseerd op uiterlijk, aroma, smaak en algehele balans

De Global Spirits Masters is een van de meest gerenommeerde blind keurende smaak competities ter wereld, en met het gebruik van zorgvuldig geselecteerde en volledig onafhankelijke juryleden, inclusief ervaren bartenders, spirits-journalisten en spirits-educators, wordt het als een van de meest onpartijdige uitreikingen ervaren.

Deze prijs is een bewijs van de superieure kwaliteit van Villa Massa Limoncello.

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.