Villa massa's identiteit

Villa massa's identiteit

Authentiek, natuurlijk, ambachtelijk, verfijnd

Villa Massa wordt gemaakt door een typisch Italiaanse familie, die trots is op de lokale erfenis van traditionele recepten en die de tradities overbrengt op elke nieuwe generatie.

Oorspronkelijk een oude Sorrento-traditie, wordt Villa Massa limoncello nu over de hele wereld gewaardeerd door mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten. De identiteit van Villa Massa is echt de uitdrukking van deze mix van herinneringen aan vroeger en moderniteit waaruit samen onze limoncello voortkomt.

Massa is de authentieke Sorrento limoncello, met de hand gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten die samen een verfijnde, Mediterraanse en op en top Italiaanse likeur vormen, die hand in hand gaat met een gezellige traditie. Deze waarden belichamen onze identiteit en bevinden zich in onze flessen limoncello, geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten, met een consequent ambachtelijke geest, de kleuren van onze regio en die natuurlijke op en top Italiaanse elegantie waarbij aandacht wordt geschonken aan de kleinste details. 

Om toegang te krijgen tot de Villa Massa-site, moet u de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor alcoholgebruik in het land waar u woont. Als er in uw woonland geen dergelijke wetgeving bestaat, moet u ouder dan 18 jaar zijn om onze site te bezoeken. Ben jij ouder?

Ben jij ouder?
Ja Nee

Door deze site te betreden, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden en privacyregels. Geniet, maar drink met mate.

Sorry, maar u moet meerderjarig zijn om toegang tot de site te krijgen.